ШОКАНТНО: У геј заједницама два милиона деце!!!

15-yo-boy-just-say-it
Неизбрисиве трауме за читав живот! (Фото: фб)

Пише: Југослав Кипријановић

Од 10. до 12. септембра, у Москви је одржан  8. Светски конгрес породица . Овај величанствени скуп окупио је преко 1000 активиста, бораца за породичне вредности, из 40 земаља света, а међу њима и седмочлану српску делегацију. Члан надзорног одбора овога форума је Срђан Ного из Покрета Двери.
Овај скуп је окупио бројне утицајне личности – политичаре, верске лидере, пословне људе, активисте, којима је заједничко да се боре за породичне вредности широм света. На свечаном отварању делегатима су се обратили Његова светост Патријарх Московски и Целе Русије Кирил, Митрополит Иларион, Владимир Јакуњин, председник УО Фонда Светог Андреја Првозваног и Центра националне славе Русије и директор Руских Железница, Наталија Јакуњин, Константин Малофејев, председник Фонда Светог Василија Великог, Јелена Мизулина, председник одбора за породицу Државне Думе Русије, Америк Шопрад, француски посланик Европског парламента, а путем писма поруку је послао и председник Русије Владимир Путин. Главна тема скупа биле су велике породице, које могу преокренути мрачну демографску слику која прети будућности света.

Брак у савременом добу

После пленарног заседања посвећеног носећој теми скупа у Кремљу, другог радног дана, у Храму Христа Спаситеља, одржано је пленарно заседање на тему „Породица и будућност“, и 10 округлих столова, на теме као што су породична политика и законодавство, трансформација породице и брака у савременом добу, нови живот: радост родитеља, дар од Бога, породична економија, бизнис и запошљавање, породица у свету информација, образовање и васпитање, друштвене иницијатива у подршци породици и спречавању напуштања деце, иницијатива омладине у подршци природној породици.

6b7f13e87800ec2ee3aa35adaa87d67c плакат за филм Содом
Последњег дана форума посебну пажњу изазвала је затворена пројекција документарног филма руског редитеља Аркадија Викторовича Мамонтова из 2014. године под називом ”СОДОМ”. Овај шокантан документарац, који свакако није за млађе од 16 година, пре свега разоткрива духовну и материјалну позадину моћног светског ЛГБТ лобија, који врши утицај на измену културног обрасца читавог човечанства. Филм открива да ли након више миленијума традиционалног поимања породице, утемељеног на вредностима светских религија, пре свега Хришћанства, човечанство, под диктатуром западних центара моћи, улази у фазу новог поимања друшвено прихватљивих односа.

Мучно за гледање

У филму од 58 минута, по први пут обједињени су сви појавни облици утицаја ЛГБТ лобија у зависности од законских могућности. За гледање овог филма сваком нормалном човеку потребан је издржљив желудац. О каквом је филму реч, најбоље осликава следећа ситуација: када су након приказивања делегати са форума коментарисали филм и договарали ко ће за који регион света да преузме даљу дистрибуцију,Тереза Окафор из Нигерије извинила се осталим делагатима и организаторима и саопштила да она неће приказивати филм Нигеријцима, јер, познајући природу и менталитет свог народа, за њих је НЕПОЈМЉИВО ДА СЕ ОВО БИЛО ГДЕ У СВЕТУ ДЕШАВА! Она напросто жели да сачува менталну неисквареност свог народа.
Једна од најфрапантнијих информација је да се тренутно на свету одгаја око два милиона деце у истополним заједницама! Дакле, два милиона деце од тренутка зачећа у лабораторији или пак усвојених од хомосексуалних парова, одрастају у потпуно изврнутом систему вредности, које су земље запада законски дозволиле. И не само да расту, већ се наводи чињеница да по правилу педери усвајају дечаке, а лезбејке девојчице.

Наводи се и застрашујући пример усвојеног дечака из Русије, који је од друге недеље живота до шесте године ”одгајао” хомосексуални пар са Новог Зеланда, и за све то време се сексуално иживљавао над дететом. И не само то, већ су га подводили још осморици педера-педофила из читавог света, док је јадно дете до те мере индоктринирано, да је било научено како да комуницира са социјалним службама и да терор над собом прихвати као нормалан однос оних који су његови ”родитељи”. Од могућих импликација на друшвене односе и заједницу уопште тих два милиона деце кад порасту, можемо само да страхујемо…

Смисао “биоконтејнера”

Занимљиво је и то да се изнајмљене сурогат-мајке, које рађају децу за хомосексулане парове, називају ”биоконтејнерима”. Безличност зачећа и одсуство мајке и оца као Богом даних родитеља, основа су на којој стасавају генерације и генерације деце у хомосексуалним заједницима. У филму се појављује и хомосексуалац – пастор евангелистичке цркве из Берлина, који има ”слободу” да замери Апостолу Павлу на опомени да мужеложници неће ући у Царство небеско, па пример хапшења немачког држављанина, Мартенса, који је завршио у притвору јер је својој малолетној деци забранио да похађају часове сексуалног образовања у нижим разредима основне школе, потом прича о вредној средњовечној цвећарки Баронели из САД, која је одбила да аранжира цвеће за геј-венчање, па очекује судску пресуду по којој ће остати и без радње и без приватне имовине.

Темељи културе

После гледања “Содома”, намећу се питања: да ли се понављају периоди из историје човечанства када су слични друштвени токови били узроци пропасти читавих цивилизација? Да ли ће човечанство смоћи снаге да се успротиви терору ЛГБТ лобија који спроводи светски полицајац бр.1, администрација САД?
Један од закључака последњег дана Конгреса је да народи широм света препознају Русију као последњи бедем одбране вредности човечанства око које треба да се окупе сви здравомислећи људи. Без обзира на евидентне разлике, сви делегати су сагласни у једном: породица је основна ћелија друштва, а породичне вредности су темељ културе читаве цивилизације.

sodom

Одбрана тековина

Хоће ли Русија бити кадра да одбрани цивилизацијске тековине Хришћанства и одложи надолазећу Апокалипсу, остаје на нама да посведочимо. Поједини се заваравају да ће демократским процесима и опредељењем за неутралност сачувати своју езгзистенцију и систем вредности. Међутим, неутралних нема и неће бити. Ако не погледате филм “Содом” и не кренете да се активно борите против одавно захуктале машинерије ЛГБТ лобија, проживљаваћете га у својим домовима.

Часопис “РОНИН”, број 1.

29.09.2014
Аутор je члан Светског конгреса породица
и уређивачког колегијума издавачке куће
“Catena mundi” из Београда

 

Такође проверите

ferhadija

ПАРЧЕ СЛОБОДНЕ СРПСКЕ ЗЕМЉЕ

Почиње седмица по Ђурђевдану, отвори се Ферхадија у тоновима суживота и лијепе будућности. Међутим из ...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com