Вучић расте у својим очима (као и водостаји на рекама)

1436634630-e9363b0240cf987a29519bbb5d9c7e89-600x429
Докле ће читава Србија да испашта због његове “нарцисоидне депресије”?! (Фото: Дарко Војиновић/АР)

 

Пише: Дејан Љутић

Влада Србије прогласиће  стање елементарне непогоде у поплављеним општинама, најавио је  премијер Србије Александар Вучић. Расту реке, расте и он у својим очима.

Српска напредна странка је почела предизборну кампању из Сремске Митровице. Лидер СНС, Александар Вучић поручио је да неће правити компромисе са политиком прошлости, која је донела сукобе и пљачке. Он је подсетио да је за Србију радио сваког дана напорно и тешко, али да је увек био срећан што то може учинити за своју земљу. Медији су и навели како је он изјавио да се једини политички атрибут опозиције против њега  заснива на речима „Мрзим Вучића“.

А, његова срећа почива на крађама, аферама, обманама. Претворио је себе у фараона. Своје политичке мрмоте натерао је да лажу како би продужили време на пиједесталу моћи.  Гебелсовим методама елиминисао је свакога ко је мислио и понашао се другачије. Са бескрајним испирањем мозгова и наметањем своје приче. 

Нажалост, успео је. Сада четвртина бирачког тела влада Србијом и то она најсиромашнија, без посла и уз обавезне пензионере.

Е, њима је ВЕЛИКИ ВОЂА дао последњу наду за боље сутра. Будућност само што није стигла, али, има неких жутих, шућмурастих, можда и црвених, који не дозвољавају да се то догоди. Јер, једини човек који ће нас нахранити, спасити, излечити, дати гол у последњим секундама као Радановић против Бугара (Е, они сад купују део Србије, гол не важи).

Ајде бре, да је знао посао, не би узимао паре од других.

Али, ко може да сумња у реч и правду вође? Ко може да одлучује о било  чему осим њега? Ко сме да каже истину и не  буде одмах елиминисан. Премијер је увек имао снаге и предаторске воље да уништава свој народ, али и следбенике. Уверен је да лично њему дугују сви који су промовисани на министарска и директорска места.

Народ му је највише дужан. Њему ће он све наплатити.

Никад нисам желео да у мојим текстовима у ма ком контексту назначим људе који су нанели зло људској популацији. Слобода медија у Србији  и Јозеф Гебелс јесте део те приче. Дакле, по први пут цитирам једног нацисту:

Гебелсов говор партијским друговима 1927. Тема: Знање и пропаганда уочи избора.

„Могли су да нас воле или да нас мрзе колико год су хтели. Ми смо постигли наш циљ. Кад достигнемо први циљ онда можемо да се посветимо да мржња пређе у љубав и љубав у мржњу, али да увек постоји и једно и друго. Борба против неразличитости је најтежа борба“.

Мислим, ко је платио аутобусе за Сремску Митровицу а нема довољно пара за одбрану од поплава. Да ли је џак песка важнији од државне потребе да је Вучић недодирљив.  Или, колико још деце треба да остане без крова над главом да би њихови „мудри“ родитељи схватили да су преварени.

Добро, има ли Србија НАРОД, БРЕ?

 

Такође проверите

ferhadija

ПАРЧЕ СЛОБОДНЕ СРПСКЕ ЗЕМЉЕ

Почиње седмица по Ђурђевдану, отвори се Ферхадија у тоновима суживота и лијепе будућности. Међутим из ...

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com